Рисуване/Живопис

fine-art-2

Забавление с цветове и форми

Рисуване и живопис за непрофесионалисти

Tези редове за тези от вас, които не са художници. За вас, за които изкуството е визуална наслада. С този кратък текст ще се опитаме да ви убедим, че освен визуална, изкуството може да бъде за вас и реална наслада. Единственото което се изисква от вас е да поискате да се забавлявате. За да усетите магията на боичките, не е необходимо да умеете да рисувате професионално. Истината е, че колкото повече не можете, толкова повече ще бъдете приятно изненадани от крайния резултат. Ако замените първата мисъл, която току-що изпълни главата ви „..ама , аз не мога“, с “ ..аз искам да се забавлявам“, наистина можете да се докоснете до неподозирано от вас удоволствие. В забързания свят, в който живеем, заобиколени от стрес, задължения и вечно надбягване с времето, непрофесионалното изкуство е прекрасно средство за релакс и арт-терапия. Ако желаете да си позволите този експеримент, ние с удоволствие ще го организираме за вас.

Всички художествени материали са осигурени от студиото, както и добро настроение и адекватна помощ в първите ви стъпки. От вас се иска само и единствено желание да се престрашите.

Картините, които сами ще създадете под ръководството на Виржиния остават за вас като прекрасен спомен и награда за проявения кураж.

График: всяка втора неделя от 12:00 до 16:30ч, , начало на заниманията – 14 октомври

Цена за 4+ часа – 60 лв.

Записване – на телефони 0888 588 006 или 0876 326 366 или на мейл zapitvane@artkutia.com.

Преподавател – Виржиния Стоянова

*Може да разгледате изкуството на Виржиния, както и албум със снимки от предишни нейни занимания с непрофесионалисти тук: http://www.vs-art.com/

© Copyright - ArtKutia