Запознайте се с екипа

<center>Миряна Савова</center>

Миряна Савова

Родена съм на 19.04.1957 в София. Завършила съм Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий”- специалност живопис в класа на доц. Янаки Манасиев.
До 1988г. освен живопис съм работила и в областа на илюстрацията и рисунката. Издадени са 7 книги с мои илюстрции. Член съм на СБХ (Съюз на Българските художници).
Участвала съм в над 50 колективни изложби и международни пленери в България, Франция, Германия, Сърбия, Черна Гора, Румъния, Мексико, Русия, Италия.
2008 г. спечелих конкурс на СБХ за двумесечна специализация в Сите дез’ Арт-Париж.

<center>Снежана Конова</center>

Снежана Конова

Родена съм на 08.06.1960 г. в гр. София. Завършила съм 91 гимназия с преподаване на немски едик „К. Либкнехт“. От 10 години работя като художник декоратор и се занимавам с изработка на бижута и декорация на стъкло и порцелан. Участвала съм в колективни изложби „Базар на изкуствата и творческите занаяти“.

<center>Кристина  Бакларова</center>

Кристина Бакларова

Родена съм на 18.04.1971 в Кърджали. Завършила съм Националната Художествена Академия, специалност "Керамика" с преподавател Божидар Бончев. Имам допълнителна квалификация по Арт терапия от Нов Български университет.
От 1994г имам три самостоятелни изложби и съм участвала в над 30 колективни изложби и пленери по живопис и керамика в България, Тунис, Франция, Турция, Сърбия.
Имам 20 години преподавателски опит по рисуване и керамика в различни училища и арт ателиета.
През 2010г основах „К-арт ателие“ - платформа за преподаване на рисуване и керамика за възрастни и деца по специално съставени програми, съобразени с индивидуалните потребности на всеки участник.

София Сотирова

София Сотирова

Родена съм на ......................... в София. Занимавам се сериозно с изкуство близо 7 години. Завърших Национална гимназия за приложни изкуства „Св. Лука” със специалност художествена дърворезба. От септеври 2016 г. съм студентка в Националната Художествена Аакадемия – специалност „Метал“. Участвала съм в изложби, организирани от Националната гимназия за приложни изкуства.