Арт хоби

s2-1920-x-470

Арт хоби...

Арт хоби  за възрастни и деца над 10 години

След натовареното ежедневие намерете време за себе си и любимите си занимания. Ако работите не това, за което копнее душата ви, задължително си намерете хоби, това ще ви помогне да се почувствате отпочинали и щастливи.
В програмата ни Арт Хоби са включени многообразие от  материали и техники за изработване на красиви и уникални подаръци, декорация на текстил, дърво, стъкло, порцелан, свещи и много други.

Рисуване върху текстил

Днес вече има модерни и лесни начини за рисуване върху текстил. Така изкуството батик , вече не е приоритет на художниците. Има множество техники за рисуване върху плат, с които ще ви запознаем. Разнообразието от предлагани бои и материали ще ви помогне да превърнете всяка дреха или аксесоар в графично или живописно произведение на изкуството.

Декупаж

В наши дни тази старинна техника отново е модерна. Декупаж произхожда от френски и означава “изрязвам“. Мотив или изображение от различен материал, предимно хартия, се изрязва за да се залепи върху дадена повърхност за декориране. Използва се за дизайн на различни предмети от дома и аксесоари. Може да съчетаете техниката декупаж с изобразителното изкуство, като доизрисувате някои от фигуралните елементи от салфетките.

Рисуване върху стъкло и порцелан

Ако мечтаете да превърнете стъклените и порцеланови предмети у дома в уникални произведения на изкуството или искате да зарадвате с оригинален подарък близките си, заповядайте при нас. В тези занимания ще научите всичко за различните материали и техники, които може да използвате при рисуване върху порцелан и стъкло, както и ще може да реализирате на практика вашитe оригинални идеи за декорация.

Бижута от мъниста, тафта, органза и др.

Един прекрасен начин за релаксация след работния ден! Нямате нужда от предварителни умения, а само от вдъхновение и сами ще се изненадате от резултата. В заниманията ни ще ви запознаем с техники за изработка на бижута, а различните материали ще са неизчерпаеми източник на красиви идеи. Ще имате възможност да създадете оригинални бижута, а защо не и собствен уникален творчески стил.

© Copyright - ArtKutia